BEST4FIRENDS - Magyar
Community

A BEST4FRIENDS - ról

Világunk gyorsan változik. Ennek egyik oka az új technológiák a digitalizáció területén. Az internet egyre inkább befolyásolja életünket és mindennapjainkat. Az online reklám, az e-kereskedelem és a digitális kommunikáció forgalma évek óta növekszik. Sok más iparággal ellentétben az előrejelzések itt továbbra is a növekedés irányába mutatnak.. Világszerte naponta több mint 1,6 milliárd USD-t költenek csak digitális hirdetésekre. A globális e-kereskedelmi piac továbbra is emelkedő tendenciát mutat. Csak 2020-ban a globális e-kereskedelmi forgalom 24%-kal, 4,29 billió dollárra nőtt. Ez jelentős növekedés az előző évi 17,9%-os növekedéshez képest. Az e-kereskedelem ma már az összes kiskereskedelmi értékesítés 20%-át teszi ki. A BEST4FRIENDS-nél több mint 10 éve foglalkozunk ezekkel a piacokkal, tanácsadóként és fejlesztőként egyaránt.

A BEST4FRIENDS hálózat partnerei felismerték, hogy a közösség mennyire fontos a sikeres internetes munkához. A legtöbb affiliate, blogger, influencer és mások magányos harcosok és versenytársak, kevés sikerrel.Legtöbbjüknek nagy tudása van az online marketing terén, de nem tudnak elegendő bevételt generálni. A piaci követelmények olyan mértékben fejlődtek, hogy a sikeres megvalósításhoz egyének helyett csapatokra van szükség. Ezért a BEST4FRIENDS hálózatot nemzetközileg aktív online marketing menedzserek és az egyes területek szakértői alkotják.

A BEST4FRIENDS olyan kis- és középvállalkozások számára fejleszt marketing termékeket és szolgáltatásokat, amelyek célja a versenyképesség megőrzése. Ezek között az alaptermékeken, mint például a weboldal készítés, fizetés kezelés, mellett az online reklám, az e-kereskedelem, az ügyfélhűség és a marketing programjai is megtalálhatók. Mindezen termékek célja, hogy segítsenek a kkv-knak a digitalizáció kihívásaiban. Természetesen partnerként együttműködünk olyan ismert cégekkel is, mint a Google, a Facebook, a PayPal és sok más céggel, fejlesztőkkel, programozókkal és szakemberekkel világszerte.

Ha felkeltettük az érdeklődését, kérjük, vegye fel velem a kapcsolatot ezen platformok valamelyikén: Social media